Post by workjanbasedon on Feb 7, 2022 21:30:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више токена ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Само се плаца
Игра је прва пре много година, била је пуна верзија, није било грешке. Имам све акције, тако да сте додали нову ствар, тако да не помињете ребилт игре и сада морате да је купите, погрешно је јер је прво била бесплатна и много људи су играли тако да је погрешно правити новац
Hello Neighbor הרפתקאות rbp
Куповине су нестале?! Закључан сам на чин 1. Најновије ажурирање које се догодило данас је уништило моје сачуване датотеке. Не могу вратити ни куповине! Очекујем повраћај новца ако не могу да играм пуну игру. Ипак сам га купио... 😡 Поправили су! Сачувани напредак је нестао, али могу поново да играм пуну игру! Ииппее!
У реду, ево размишљања када сам видео ову игру када сам имао 5 година и било ми је јако забавно! И сада када имам 10 година, видим да игра само изгледа као ЈУНК па да, а такође и мали булид, једноставно не разумем на првом месту, видите ову игру и глуме су бесплатне годину дана касније видим да вам треба новац да откључате глуме, али ми се допало старији вирсон ја бих волео да ће дела бити слободна агине
Добра али теска
Једино што није питао је моја лична карта. Ипак, играо сам користећи нови налог и уређај, али ми није дозволио да играм без интернет конекције – приморава вас да будете ухваћени први пут и морате да гледате оглас да бисте побегли. Разумем да треба да зарадите новац од бесплатне игре, али ово је смешно.
Hello Neighbor הרפתקאות wry
Игрица је ЛУДААА! Једном сам чак и на мом ПС4 од Неигхбора добио онај "Мистери кеи" ваљда... Али и игрица свакако КИДА!!!
Заиста желим да уживам у томе, али док сам играо, зашто не могу чак ни да користим дугме "Пицк-Уп" у овој игрици. Мало ме иритира, тешко је покупити ствари које желим да користим. Нешто има проблема са контролама. Већ сам га два пута инсталирао, али је и даље исто. Надам се да ћемо ово решити што је пре могуће
Офицна 💪🤩🤴
Ово је лудо сјајна игра док није дошло ново ажурирање и ево, заглавио сам на првом чину! Треба ми чин 3!!! Стварно ми треба. Мало заостаје у игри и понекад, комшија се заглави за лампу где жута врата имају црвену браву, ту собу. Сјајно је јер ја могу све, а он је некако заглавио заувек и не може да ме ухвати. Само ми реци шта значи ПУНА ВЕРЗИЈА и шта је поента?!!? Анс.Плс.!!!!!!! Нормална игра ох молим те (ако желиш само новац за ово експлодираћу сам) промени ово!!!
Уствари је добра
Волим ову игру и никада још нисам освојио целу игру и урадио сам то, јесам чин 1, али онда нисам могао да наставим јер морате да платите зашто тинибуилд молим да је тинибуилд учини бесплатном поново 😟☹ или ћу је избрисати 🥲 🥺 Гледао сам да играм ово када сам имао 6, а сада имам 9 година и сада мој млађи брат то воли и жели да игра чин 234, сам је урадио прву глуму, има 5 година, обожавалац је, молим вас, учините то бесплатним за њега и мене он треба 😕
Hello Neighbor Adventure ckg
Ово ми је омиљена хорор игра, али зашто не дају све актове бесплатно?
Mother Simulator: Virtual Baby จำลองสถานการณ์ glw
Играо сам ову игру као пет година и био сам много старији и играо сам на к-боку и као 5 година касније постала је за новац и наљутио сам се сада ћу је играти овде
Ако некоме игра неге да се учита онда урадите ово само изађите и идите у игру неколико пута све док се неучита игра то сам пробао и делује верујте ми!
Нема графичких подешавања. Подразумевана графика изгледа лоше.
Добра прича постављена, али прилично досадна за играње јер су ланчане реакције преосетљиве. Можете се кретати само толико док тип не буде упозорен и док контроле игре не буду на телефону.
Деар Тини буилд. слушај волим твоју игру. али волим то на компјутеру. тако да је идеја да га имам на свом телефону невероватна. Али контроле нису тако добре. (Поштујем да је то мобилна игра) графика није тако сјајна. Све у овој игри је страшно
Волим ову игру, заиста је изазовна и забавна! такође је за оне који не могу да га набаве на рачунару/кбок-у. Мислио сам да никада нећу моћи да се играм здраво комшија! Препоручио бих преузимање. графика је лепа и изгледа тачно као здраво комшија. контроле су фантастичне! нема никаквог заостајања! то је тако невероватно!
Ова игра је супер, графика је веома кул 😎 али Г.Б је много више и он ме кешује, али лепа игра молим вас да ми се допадате и волим вас све срећно 😀 Дан тата 👐🙌🤩😎
Ова игра је веома кул, али ја се не јављам, поправи то .....
То је прилично добра игра и друга има много потенцијала, само мислим да игра има пуно грешака и грешака
Пре ажурирања игра је бесплатна без куповине комплетне игре, а сада ТРЕБА ДА КУПИТЕ ЦЕЛУ ИГРУ ДА БИСТЕ ИГРАЛИ ПУНУ ВЕРЗИЈУ НА ЊОЈ!!!!
Игра је заиста забавна, али волео бих да пустите Андроид верзију и Аппле верзију како бисмо ја и други корисници Андроида имали једнако искуство. (Ако се ово поправи, ставићу 5 звездица)
Хуавеи Мате 20... Игрица је одлична, све похвале 👍👍👍
Мислио сам да ће ова игра бити забавна, али ме није чак ни пустила да уђем у чин 1, показивала би насумичне услове и договоре и не би ме пустила од њих, друга ствар је што никада нисам играо ову игру и одувек сам желео да . ТАКО молим тееееееее поправи то за мене плссссссссссссссссссссссс
Када сам притиснуо дени за трсцинг, екран за учитавање игре је почео да трепери па сам морао да избришем игру и поново је инсталирам само да бих могао да играм, али након што прођете тај део, то је била добра игра.
Волим идеју да будем књига и крај књиге, али игра је тако тешка. 5 када је брат Јенс умро.
Ова игра је ужасна, дугмад ће покупити ставке чак и ако скачем или користим друго дугме.. а дугме за кретање одлучује када жели да ради.. након гледања водича, а ја сам још увек на првом нивоу након 2 сати. Не зато што не знам шта да радим. Зато што су глупе контроле игре неисправне.. одличан концепт игре.. програмери морају бити отпуштени.
Зашто други чин не функционише? БРООООООООООО!!!
Одлицнаааа
ОДЛИЧНА ИГРА!!!
Ово је другачија рецензија онога што видим у свим рецензијама, али у продавници за репродукцију кажу да не садржи знак огласа. Али ипак не могу тек тако да играм након што ме комшија ухвати. Тражи се или да се онемогуће огласи за гледање огласа или да се врате куповине, али ипак кликнем на огласе за гледање и само седим. Црни екран нема шта да ради тинибуилд поправи ово молим те
Добра игрица посто ја играм на компјунтеру И на телефону и на компјунтеру добро играм
Одлична игра. Ова игра је одлична игра коју волим да се петљам по кући. Али... постоји велики квар. Игра се руши, а затим брише све моје сачуване податке. Надам се да ће поправити генерално одличну игру!
Ја чекам јебених 10 мин да се игрица инсталира и онда немогу да уђем у игрицу
Ово је веома невероватна игра, јако ми се свиђа јер има најбољу графику као што је минецрафт.👍👍👍
Свиђа ми се ова игра, али желим да играм Алфа 4 и Алфа 5 и све остале Алфе и бета игре и желим да играм здраво комшије жмурке
Некада сам волео ову игру сада не знам шта ће се десити али ово је неприхватљиво ново ажурирање није оно што ми се свиђа трава је висока скоро као ја не можете ни да видите куда идете и потребно вам је толико времена да укључите мобилни и чињеница да је мали круг превелики да заузима половину простора који сам некада волео ову игру, али сада не знам за ово Постоји ново ажурирање, надам се да је тако боље да је ово неприхватљиво.
Стара верзија није кревет, али верзија 2021, купите пуну верзију, решите овај проблем, али игра није лоша😀😀😀
Здраво комшија најбоља игра
Можете ли да направите Цо-оп за мобилне телефоне? Било би забавније јер бисмо се могли зезати једни с другима или радити заједно! Уреди: Играм на С9+ и није подржан, али игра и даље ради добро, али понекад када се пријавим у игру игра се руши када искључим мобилне податке. Још једна грешка је што када користим батеријску лампу неке ствари постају невидљиве и не могу да је видим на пример покретне степенице на железничкој станици. Ако бисте могли да поправите ове грешке, било би боље искуство.
Hello Neighbor Adventure ckg