Post by workjanbasedon on Feb 7, 2022 21:33:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничен новац ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
Волим хватање плочица магичну клавирску игру, то је најзабавнија игра од других игара као што је роблок
Catch Tiles Magic Piano Game Musik eppf
Пангет нмн тонг ларо на тох
Дај више песме као крвави самарићанин
Толико огласа
Волим ову игру, али треба јој додати
на то није заборављено, али није требало да ми представља проблем
Clumsy Ninja சாகசம் tki
Ова игра је невероватна. Некада сам играо ову игру, али сам је избрисао и онда је нисам нашао, али заиста сам срећан што поново чујем ове песме тисм за прављење ове игре.
Било је добро, претпостављам да ми се стварно свиђа како можете променити тастатуру
Ова игра је добра, али повремено виси због тога.
Обожавам ову игру, волим да слушам ову песму која се зове "изневери ме" тако је забавна, зато сам је оценио са 5 звездица
Тако је забавно, волим то
Свиђа ми се што можете да играте са другима, али 4 звездице због додатака
врло јако јако добро, али три смол броплема
То је стварно добра игра. Али зашто не могу да пустим друге песме?
Није баш забавно јер су песме попут успаване музике
Много је напредовало. Игра доста касни током битке на мрежи због које сам изгубио толико пута и такође вас молим да дате још неке теме попут претходних игара..тренутне теме су мало ометајуће... у сваком случају, више су ми се допале тема и плочице и графика претходна верзија
Нема кпоп песама које ми се не свиђају
Ова игра је веома интересантна само је тешка
Најгора игра коју сам икад играо, плочице су толико збуњујуће да не могу чак ни рећи да ли сте кликнули на њу или не у бесконачном режиму, кад бих вам могао дати само 0 звездица
Забава брзо када уђете у бесконачан режим
Забавно је, али нема ниједну од мојих омиљених песама и у суштини за све песме треба да гледате рекламе.
Ова игра је забавна
Лепо је иако збуњујуће због визуелног😐
Смр
Игра је забавна, теме о кућним љубимцима и песме (или неке од њих), али разлог зашто је оцењујем са 3 звездице је зато што не додирујем нешто, а онда каже да сам додирнуо нешто, поправите ово и даћу вам 5 звездица. Хвала вам
Ова игра је одлична. Много волим ову игру. Немам речи да опишем. 😄😄😄👌👌👌👌👌👌......
Веома је корисно ☺
Волим мачку и клавир
Та игра је сео срећни букес љубави моја
Свиђа ми се ова игра јер ме тера да се фокусирам
За мене је то као најбоља игра против које можете да се борите. Волим да је играм веома дана, невероватно је то је све што могу да кажем
То је добра апликација, али проблем је у томе што сва музика на мом уређају није учитана у њу ...... тако да 3 почиње само
Одлично, али превише огласа😢
Да ли ми се свиђа игра али када покушам да ставим другу песму пише да гледај додај када укључим интернет одбија па стави додатке да могу да ставим песме
То је најбољи омг, забавно је тако супер, волим га сви пробајте ово тако забавно 😀😊
То је одлична игра за играње када сте на табли. 👍 Али песме које сам желео да свирам нису овде. То ме разочарава. 😐 Али у сваком случају, ово је опет добра игра. 👌 Волим боје и дизајн ове игре. Плочице су слатке и лепе 💖 и има неколико песама које сам волео да свирам 😊
Свиђа ми се ова игрица, али разлог зашто дајем три звездице је тај што када играм иде брзо и рука ме почиње да боли, али исто тако ми се свиђа, фокусирам се на њу и када ме мама зове, ја као мама Још увек играм игру када дођем и она је као да ме пусти да пробам игру и онда сам као да сам добро пре минут, она је као да ми је рука па ми је као да ми је жао рекао сам ти да ће руке бољети и ја и мој тата смејао јој се😂
Играо сам ову игру пре него што морате да уживате у срећи!!!!!!!!😘😘😘😘😘
Лоше и не могу да отпремим. Бришем губитак простора
Волим забаву, волим да играм ову игру. И не разумете зашто су запослени толико љути због превише огласа само са ви-фи мреже. Потпуно препоручујем,🙂🙂😁😄😄🙃🙃🙃🙂
Дивно
Сладак је и кул, али многим огласима, зато му само дајте 4 звездице због огласа
Ова игра је сјајна
За разлику од неких других игара типа клавир, ова има различите теме, а неке песме које нису толико познате свету су невероватне! Дефинитивно препоручујем ову игру свима који воле ове стилове и музику! 😁
Веома је забавна и кул и такоооооооо лепа и ова игра је тако забавнанннн. И Лике је такооооо, волим је
Ова апликација је веома добра
Веома је забавно. Такође има много песама, али има додатака. Огласи када завршите игру и још много тога.:3
Catch Tiles Magic Piano Game Музика nqxo
Свиђа ми се ова игрица јер вам не треба интернет да бисте је играли и можете да изазовете како се зове брзина ваших прстију 😁😁🥰
Мој пријатељ је рекао да можете добити све песме без свих додатака или новца, тако да сам разочаран због тога, па иначе дајем три звездице.