Post by workjanbasedon on Feb 7, 2022 21:48:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
Ο μικρός μου αδερφός λατρεύει αυτό το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι έχει και κάποια περισσότερα χαρακτηριστικά. Αλλά είναι υπέροχο.
Ανοησίες, αυτή η εφαρμογή είναι κουτσή, έχετε πληρώσει για να ανοίξετε τη βρύση και το μόνο που γίνεται στο παιχνίδι είναι να μιλάτε πίσω, να πετάτε πράγματα στο πάτωμα και να πυροβολείτε μια ντομάτα, αυτή η εφαρμογή πρέπει πραγματικά να διορθωθεί, Asap
Εεε
είναι πραγματικά βαρετό, καθώς μιλάς μαζί του μόνο μέσω πραγμάτων και ηλεκτρικής κιθάρας και σαν blend πράγματα Δεν καταλαβαίνω αυτήν την εφαρμογή, είναι πραγματικά βαρετό, μπορείς να την ενημερώσεις για να γίνει λίγο πιο ωραίο
Πολύ ωραίο για παιδιά
Wraio plaka exeii
Ανατροφοδότηση διαφημίσεων
τα σπαει!,!,! :-)
Βλακιες το βαρεθηκα σε ενα λεπτο μονο το splash φενεται ωραιο αλλα θελει να το αγορασουμε αλλα μονο γι αυτο παιρνει ενα αστερι αντε !:-\
έχει κάμερες ξέρει κανείς για τις κάμερες;;;
Αυτό το παιχνίδι μου έδωσε το freaks child mode Νομίζω ότι ο παπαγάλος σε παρακολουθεί
Χμ.. Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο παιχνίδι εντάξει εντάξει μου αρέσει η κιθάρα ωραία
Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα να κάνεις και πρέπει να πληρώσεις, όπως ο ψεκαστήρας, όπως δεν μπορώ να το αγγίξω αυτό ηλίθιο, αλλά ειλικρινά δεν είναι κακό παιχνίδι, νομίζω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό για νεότερους, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να κάνω η κιθάρα μάλλον ήταν δική μου αγαπημένο, αλλά σοβαρά πρέπει να υπάρχουν περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε, ξέρετε ότι το παιχνίδι πρέπει να τα φροντίζει, όπως να τα βάζετε για ύπνο, να τα ξυπνάτε, να τα ταΐζετε, pls makr it καλύτερα!!!
Καλή εφαρμογή για παιδιά κάτω των 5 ετών
Μπα, αυτό είναι ένα παλιό παιχνίδι😒😒😒
Σοοοοοοοοοοοοοσο πολλα προσθέτει αναδυόμενο αναδυόμενο αναδυόμενο παράθυρο. Η χειρότερη εφαρμογή
eessse
Απλαα ινε τελιοοοο!!!!!!
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά ο Τομ δεν διορθώνει πια τον Pierre, διορθώστε το
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό και ανατριχιαστικό! Υπάρχει ένας άντρας στα μάτια της Perrie και αντιγράφει αυτό που κάνει η κόρη μου! Μην κάνετε λήψη της εφαρμογής!
Talking Pierre the Parrot Zabava mlu
Ειναι μαλακασ αυτοσ ο παπαγαλοσ!σαν δεν τον κανουν ψητο κοτοπουλο?ναι να τον κανουν!
WinWing: Space Shooter Pelihalli hwbt
αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι ποτέ, παρακαλώ το outfit7 φτιάξε το παιχνίδι😡😡😡!
Mπορεί να είναι ωραίο το παιχνίδι. Αλλά δεν ξέρετε ότι όλα τα outfit7 έχουν χάκερ που σας βλέπουν και όχι μόνο!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον χαϊδέψετε, του αρέσει αν το κάνετε αυτό το παιχνίδι δεν είναι πραγματικά το καλύτερο παιχνίδι, αλλά είναι καλό και αστείο για τα παιδιά.
Γλείφω πως αντέχει τα ζιζάνια μου από τον Larry Seyeau
Αυτό είναι ένα φοβερό και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι😉🤣 αλλά ένα πρόβλημα μπορείς να το κάνεις, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσω για να παίξω ολόκληρο το παιχνίδι!!😉😡
Μπορείτε να παίξετε το "Smoke on the Water"
Talking Pierre the Parrot Zabava sst
Έχει δυσλειτουργίες. Μόνο όταν τα διορθώσετε θα το βαθμολογήσω με 5 αστέρια. Επίσης, αν δεν έχετε προσφορές για να λάβετε κινούμενα σχέδια μπόνους, απλώς αφήστε το κάτω.
ΕΝΤΑΞΕΙ!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Είναι λίγο βαρετό 😑 και επίσης μια άχρηστη εφαρμογή δεν έχει τίποτα διασκεδαστικό
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ χρυσό, αλλά μισώ αυτού του είδους τα παιχνίδια και σας ακούν τι έχω κοπάδι και μου αρέσει το πουλί, αλλά δεν θα το πρότεινα.
Metrio
οχι καλο γαματο
Έπαιζα αυτό το παιχνίδι όταν ήμουν παιδί, οπότε μου είναι πολύ αγαπητό. Μου αρέσει και θα μου αρέσει πάντα.
Λατρεύω τα πουλιά και απλά αυτό το πουλί είναι sus Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο άνθρωπος τι πρέπει να κατασκοπεύει τα παιδιά
Καλό παιχνίδι
Παιδιά μην ακούτε ότι λένε οι άλλοι ολλα τα toking έχουν κάμερες μόνο τούτο τε παιχνίδι βρέθηκε χωρίς νομίζω αλλά ολλα τα toking έχουν κάμερες μην κάνετε ότι οι άλλοι είναι πολύ επικίνδυνο αυτό
Καλό είναι
Υπάρχει οποιοσδήποτε κωδικός προώθησης ή διαφημίσεις που ξεκλειδώνουν όλα τα κινούμενα σχέδια σε αυτήν την εφαρμογή ..... θα ήταν ωραίο να το κάνετε δωρεάν για όλα τα κινούμενα σχέδια για λίγες μέρες ή ώρες
Γκαμάτο μιλάμε όλα τα λέταα!
Ωραίο αλλά και πολύ αστείο, υποθέτω ότι δεν είχα ποτέ αυτό το παιχνίδι στην τρύπα ζωή μου, εννοώ ότι είναι σαν ένα όνειρο για μένα καλά στο σώμα μου. Δεν έχω παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι στη ζωή μου Και επίσης παρακαλώ απαντήστε και πείτε μου τι νομίζεις ευχαριστώ Zané
Exei Kameres SOS
Αυτό είναι ένα πολύ πολύ βαρετό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και μου αρέσει να παίζω, αλλά θέλω να πω αυτό το πράγμα ότι πρέπει να κάνετε περισσότερη ενημέρωση σε αυτό το παιχνίδι παρά αυτό το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικό. Προσπαθήστε να καταλάβετε το θέμα μου παιδιά👍👍🙂
Einai Kai πολιτική gamo
Χμ, ήταν διασκεδαστικό μέχρι που είπε πέθανε χωρίς λόγο, δεν το είπα καν, αλλά μετά από όλα όσα είπα είπε απλώς πέθανε, και ένιωσα ότι κάποιος με παρακολουθούσε